HTML

Lyoness blog

Vásárolj olcsóbban és építs jövedelmet, ez a Lyoness törzsvásárlói rendszer. Regisztrálj Te is és légy tagja a vásárlói közösségnek!

Figyelem! Ez nem a Lyoness hivatalos blogja, nem tartalmaz hivatalos híreket vagy információkat, csak és kizárólag magánvélemények közlésére szolgál.

Lyoness blog

2009.06.16. 23:39 Lyoness vásárlás

Elindult a Lyoness blog. De miről is fog szólni a blog, miről fogok írni Nektek? Természetesen a Lyoness rendszerről. Itt merül fel a kérdés, hogy mi is az Lyoness rendszer? A válasz egyszerű: ez Magyarország és a régió legdinamikusabban fejlődő törzsvásárlói közössége. A törzsvásárlói közösség fogalma egy viszonylag új dolog hazánkban, ezért kis magyarázatra szorul. A lényege egyszerű: a fogyasztók egyesítik erőiket annak érdekében, hogy olcsóbban tudjanak vásárolni. Ezt úgy tehetik meg hogy magas kedvezményeket harcolnak ki a nagy közösség vásárlóerejét és alkupozícióját használva.

Ez viszont nem működik csakúgy, magától, ehhez szükség van egy átlátható szabályrendszerre, feltételekre és persze emberekre akik hajlandóak összefogni. Régóta bizonyított, pszichológiai tény, hogy embercsoportok akkor hajlandóak összefogni, ha érdekeik ezt diktálják. Ez a Lyoness törzsvásárlói rendszerben úgy van megoldva, hogy a tagok érdekelté lettek téve abban, hogy továbbadják a rendszerről szóló információkat az ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak. A Lyoness tagoknak anyagi érdekeltsége van abban, hogy további tagokat szervezzenek be.

Röviden ennyit a Lyoness vásárlásról és a rendszerről. Folyt köv.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lyoness.blog.hu/api/trackback/id/tr401190013
süti beállítások módosítása