HTML

Lyoness blog

Vásárolj olcsóbban és építs jövedelmet, ez a Lyoness törzsvásárlói rendszer. Regisztrálj Te is és légy tagja a vásárlói közösségnek!

Figyelem! Ez nem a Lyoness hivatalos blogja, nem tartalmaz hivatalos híreket vagy információkat, csak és kizárólag magánvélemények közlésére szolgál.

Vásárlás

2009.06.18. 13:47 Lyoness vásárlás

Vásárlás azaz költekezés, ez mindennapjaink része. Bizonyos termékeket akár naponta is veszünk, ezek a friss élelmiszerek, tejtermékek, pékáruk, zöldségek és gyümölcsök. Van aki a sarki kisboltból, van aki az internetről, van aki a hiper és szupermarketekből szerzi be ezeket. De mégis mik a szempontok amikor kiválasztjuk az áru beszerzésének forrását?

- Lakóhelyhez, munkahelyhez közeli legyen az üzlet? Nyilván.

- A termékek minőségben megfeleljenek? Ez nem is kérdés, ezt a szempontot nem is taglalom ebben a cikkben, mert annyira egyértelmű.

-Ár. No comment, nyilván szeretnénk olcsón vásárolni.

Tételezzük fel egy pillanatra, hogy a termékek minősége ugyanolyan. Marad szempontnak az ár és az elhelyezkedés. Ekkor is elég egyértelmű a helyzet: ki mennyi időt szán a dologra? Aki keveset annak drágább lesz egy kicsivel, de a sarki boltban megveheti azt amit akar.

Ennyi volna csupán? Nem.

Itt jön képbe a Lyoness vásárlás, mint új szempont. A Lyoness segítségével kiválaszthatunk egy olyan céget ahol megvásároljuk dolgainkat és még kedvezményeket is kapunk pénvisszatérítés formájában. Sőt, akár különböző jutalékokat és egyéb pénzbeli juttatásokat is megszerezhetünk. Ez igenis egy szempont, hiszen ha rendszeresen költünk, akkor miért ne érdemelnénk meg ezért a törzsvásárlói Lyoness kedvezményeket?

Pénzvisszatérítés minden vásárlás után - ez a Lyoness.

Következő cikkemben a nem rendszeres vásárlásokról esik szó.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lyoness.blog.hu/api/trackback/id/tr271193249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bucbuc 2012.06.29. 00:30:49

Ennyi? Azóta már gazdag vagy?
süti beállítások módosítása