HTML

Lyoness blog

Vásárolj olcsóbban és építs jövedelmet, ez a Lyoness törzsvásárlói rendszer. Regisztrálj Te is és légy tagja a vásárlói közösségnek!

Figyelem! Ez nem a Lyoness hivatalos blogja, nem tartalmaz hivatalos híreket vagy információkat, csak és kizárólag magánvélemények közlésére szolgál.

A Lyoness átverés? Nem. Piramisjáték? Nem. Üzleti lehetőség? Igen!

2009.06.19. 12:44 Lyoness vásárlás

Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e arról, hogy a Lyoness átverés, mint gondolat felmerül-e egyáltalán. Aztán, személyes tapasztalatok alapján úgy döntöttem, hogy igen, írok róla. Hogy miért döntöttem így? Mert ez Magyarország ahol már rengeteg piramisjáték, átverés, csalás és még ki tudja mi történt korábban és az emberek nagyon hiszékenyek.

Tehát akkor tisztázzuk, hogy miért nem átverés a Lyoness. Először is nincs kötelező vásárlás, nincs kötelező költekezés benne. Magyarán ki lehet próbálni úgy is, hogy ingyenesen regisztrálok a Lyoness rendszerbe és utána használom a törzsvásárlói kártyájukat. Aztán ha tetszik és szépen elkezdtek jönni vissza a pénzek, tehát felhasználóként látom, hogy tényleg működik, na akkor kezdek bele az üzleti részébe. Ez egy teljesen normális stratégia és nincs benne kockázat. Egyedül azt az időt tudjuk elbukni amit azzal veszítünk, hogy egyből nem vágtunk bele. Ez igazából nem veszteség, hanem elmaradt nyereség, de ennyi, semmi más kockázat nincs.

A Lyoness átverés kérdés azért sem merül fel, mert nincs benne lehúzás. Persze, vannak olyan szponzorok akik csak akkor hajlandóak foglalkozni az emberrel, ha egyből megveszi a maxos biznisz pekidzset, mert "ennek csak így van értelme", de ezekkel nem kell foglalkozni. Lehet csinálni a Lyoness üzletet kicsibe és nagyba is, kinek a lehetőségeihez és pénztárcájához mérten. Hallottam már olyat is, ahol a Lyonesst mint befektetést próbálták eladni. Na, ez nagyon durva és komoly hazugság illetve átverés szaga is van. Ez nem befektetés, ez egy üzlet, egy lehetőség amin dolgozni kell, különben nem megy. De ezt majd egy másik posztban...

Tehát miért nem lehet a Lyoness átverés? Mert nincs benne kötelező beszálló pénz, ráérsz később is beszállni, ha már látod, hogy működik. Addigis, kipróbálhatod ismerőseiden és megnézheted a reakciót. Csak ennyit kell kérdezned: "akarsz-e olcsóbban vásárolni mint eddig, úgy hogy ez Neked minimális időráfordítással jár és ingyen van?"

Másokban is felmerült már, hogy esetleg a Lyoness átverés vagy valami hasonló. Ezért, no meg azért, hogy ne legyen senkiben kétség, a Lyoness a legmagasabb, állami szinten tisztázza magát: a PSZÁF rendszeresen viszgálja a céget és erről riportál. Erről itt lehet bővebben olvasni:

PSZÁF és Lyoness közötti hatósági szerződés

Ezért sem igaz a Lyoness átverés tézis. Nincs lehúzás, amit egy állami szerv is bizonyít.

Címkék: átverés lyoness

Vásárlás

2009.06.18. 13:47 Lyoness vásárlás

Vásárlás azaz költekezés, ez mindennapjaink része. Bizonyos termékeket akár naponta is veszünk, ezek a friss élelmiszerek, tejtermékek, pékáruk, zöldségek és gyümölcsök. Van aki a sarki kisboltból, van aki az internetről, van aki a hiper és szupermarketekből szerzi be ezeket. De mégis mik a szempontok amikor kiválasztjuk az áru beszerzésének forrását?

- Lakóhelyhez, munkahelyhez közeli legyen az üzlet? Nyilván.

- A termékek minőségben megfeleljenek? Ez nem is kérdés, ezt a szempontot nem is taglalom ebben a cikkben, mert annyira egyértelmű.

-Ár. No comment, nyilván szeretnénk olcsón vásárolni.

Tételezzük fel egy pillanatra, hogy a termékek minősége ugyanolyan. Marad szempontnak az ár és az elhelyezkedés. Ekkor is elég egyértelmű a helyzet: ki mennyi időt szán a dologra? Aki keveset annak drágább lesz egy kicsivel, de a sarki boltban megveheti azt amit akar.

Ennyi volna csupán? Nem.

Itt jön képbe a Lyoness vásárlás, mint új szempont. A Lyoness segítségével kiválaszthatunk egy olyan céget ahol megvásároljuk dolgainkat és még kedvezményeket is kapunk pénvisszatérítés formájában. Sőt, akár különböző jutalékokat és egyéb pénzbeli juttatásokat is megszerezhetünk. Ez igenis egy szempont, hiszen ha rendszeresen költünk, akkor miért ne érdemelnénk meg ezért a törzsvásárlói Lyoness kedvezményeket?

Pénzvisszatérítés minden vásárlás után - ez a Lyoness.

Következő cikkemben a nem rendszeres vásárlásokról esik szó.

1 komment

Lyoness blog

2009.06.16. 23:39 Lyoness vásárlás

Elindult a Lyoness blog. De miről is fog szólni a blog, miről fogok írni Nektek? Természetesen a Lyoness rendszerről. Itt merül fel a kérdés, hogy mi is az Lyoness rendszer? A válasz egyszerű: ez Magyarország és a régió legdinamikusabban fejlődő törzsvásárlói közössége. A törzsvásárlói közösség fogalma egy viszonylag új dolog hazánkban, ezért kis magyarázatra szorul. A lényege egyszerű: a fogyasztók egyesítik erőiket annak érdekében, hogy olcsóbban tudjanak vásárolni. Ezt úgy tehetik meg hogy magas kedvezményeket harcolnak ki a nagy közösség vásárlóerejét és alkupozícióját használva.

Ez viszont nem működik csakúgy, magától, ehhez szükség van egy átlátható szabályrendszerre, feltételekre és persze emberekre akik hajlandóak összefogni. Régóta bizonyított, pszichológiai tény, hogy embercsoportok akkor hajlandóak összefogni, ha érdekeik ezt diktálják. Ez a Lyoness törzsvásárlói rendszerben úgy van megoldva, hogy a tagok érdekelté lettek téve abban, hogy továbbadják a rendszerről szóló információkat az ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak. A Lyoness tagoknak anyagi érdekeltsége van abban, hogy további tagokat szervezzenek be.

Röviden ennyit a Lyoness vásárlásról és a rendszerről. Folyt köv.