HTML

Lyoness blog

Vásárolj olcsóbban és építs jövedelmet, ez a Lyoness törzsvásárlói rendszer. Regisztrálj Te is és légy tagja a vásárlói közösségnek!

Figyelem! Ez nem a Lyoness hivatalos blogja, nem tartalmaz hivatalos híreket vagy információkat, csak és kizárólag magánvélemények közlésére szolgál.

A Lyoness átverés? Nem. Piramisjáték? Nem. Üzleti lehetőség? Igen!

2009.06.19. 12:44 Lyoness vásárlás

Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e arról, hogy a Lyoness átverés, mint gondolat felmerül-e egyáltalán. Aztán, személyes tapasztalatok alapján úgy döntöttem, hogy igen, írok róla. Hogy miért döntöttem így? Mert ez Magyarország ahol már rengeteg piramisjáték, átverés, csalás és még ki tudja mi történt korábban és az emberek nagyon hiszékenyek.

Tehát akkor tisztázzuk, hogy miért nem átverés a Lyoness. Először is nincs kötelező vásárlás, nincs kötelező költekezés benne. Magyarán ki lehet próbálni úgy is, hogy ingyenesen regisztrálok a Lyoness rendszerbe és utána használom a törzsvásárlói kártyájukat. Aztán ha tetszik és szépen elkezdtek jönni vissza a pénzek, tehát felhasználóként látom, hogy tényleg működik, na akkor kezdek bele az üzleti részébe. Ez egy teljesen normális stratégia és nincs benne kockázat. Egyedül azt az időt tudjuk elbukni amit azzal veszítünk, hogy egyből nem vágtunk bele. Ez igazából nem veszteség, hanem elmaradt nyereség, de ennyi, semmi más kockázat nincs.

A Lyoness átverés kérdés azért sem merül fel, mert nincs benne lehúzás. Persze, vannak olyan szponzorok akik csak akkor hajlandóak foglalkozni az emberrel, ha egyből megveszi a maxos biznisz pekidzset, mert "ennek csak így van értelme", de ezekkel nem kell foglalkozni. Lehet csinálni a Lyoness üzletet kicsibe és nagyba is, kinek a lehetőségeihez és pénztárcájához mérten. Hallottam már olyat is, ahol a Lyonesst mint befektetést próbálták eladni. Na, ez nagyon durva és komoly hazugság illetve átverés szaga is van. Ez nem befektetés, ez egy üzlet, egy lehetőség amin dolgozni kell, különben nem megy. De ezt majd egy másik posztban...

Tehát miért nem lehet a Lyoness átverés? Mert nincs benne kötelező beszálló pénz, ráérsz később is beszállni, ha már látod, hogy működik. Addigis, kipróbálhatod ismerőseiden és megnézheted a reakciót. Csak ennyit kell kérdezned: "akarsz-e olcsóbban vásárolni mint eddig, úgy hogy ez Neked minimális időráfordítással jár és ingyen van?"

Másokban is felmerült már, hogy esetleg a Lyoness átverés vagy valami hasonló. Ezért, no meg azért, hogy ne legyen senkiben kétség, a Lyoness a legmagasabb, állami szinten tisztázza magát: a PSZÁF rendszeresen viszgálja a céget és erről riportál. Erről itt lehet bővebben olvasni:

PSZÁF és Lyoness közötti hatósági szerződés

Ezért sem igaz a Lyoness átverés tézis. Nincs lehúzás, amit egy állami szerv is bizonyít.

Címkék: átverés lyoness

A bejegyzés trackback címe:

https://lyoness.blog.hu/api/trackback/id/tr1001195273